Mitt 2017 del 1

JANUARI Sa hejdå till 2016 genom en heldag på spa med familjen. Skålade med bubbel och bara njöt av en välförtjänt ledighet :)

Var på min första ELLE-Gala, vilket blev succé tillsammans med den här donnan. Vilket år vi har haft med massa galna dagar. Så glad över dig min Beccis <3
Åkte till Sälen med familjen för att fira min systers killes 30-årsdag. Hade glömt hur mycket jag ÄLSKAR att åka snowboard och vara ute hela dagarna. Repris på en sådan här resa snarast tack!
FEBRUARI Fick nycklarna till vårt nya hem, en betydligt mycket större och ljusare lägenhet som jag länge drömt om. Åh vad jag fortfarande är kär i den här lägenheten <3 Vi målade om hela lägenheten, så stora delar av februari tillbringades här hemma!
Åkte hem till Jönköping för att vi skulle överraska fina Sanna med en Babyshower. Helt ovetandes att det var min lille gudson som låg i magen <3
MARS Jag och mannen åkte till Teneriffa för att hälsa på hans mamma och syster som bor där. Så härligt att komma bort den tiden på året. Förhoppningsvis blir det en favorit i repris redan nu i februari!

Hade finbesök av dessa två donnor och vi smed planer för en vecka i Marbella som kom att bli en av årets bästa veckor <3
APRIL

Jag stylade en hel del. Cirka 120 lägenheter stylade och tömde jag under 2017. Varav ca 90 st innan jag äntligen fick min efterlängtade och bästa kollega. Jisses hörna! Det har varit ett tufft jobbår med galet mycket jobb och jag klappar mig faktiskt själv på axeln som tagit mig igenom detta! För det har ta mig tusan inte varit en dans på rosor. Även om jag älskar mitt jobb så innebär det väldigt mycket blod, svett och tårar. Här ser ni en lägenhet jag stylade i Solna. Jag minns den extra väl då jag tog en avstickare till IKEA men kom aldrig tillbaka den dagen då jag jag satt fast i trafiken efter det hemska terrordådet på Drottninggatan. Får rysningar i hela kroppen när jag tänker på det!

Vi bokade resan till Marbella och nedräkningen kunde börja!
Våra dörrar kom äntligen på plats. Åh vad glad jag är att vi satte in dem! De gör lägenheten ännu ljusare och mer öppen :)
Det åts ju såklart även en hel del goda frukostar också!
MAJ Våren och solen var här och det brunchades och fotades en hel del. Jag fotar verkligen så mycket mer under de ljusa delarna av året. Önskar det kunde vara sommar lite oftare <3

Ååh Louises möhippa!!! Vilken dag vi hade. Skulle verkligen kunna göra om den tusen gånger. Så jäkla grymma tjejer och vilken brud som bjöd på sig själv hela dagen! Bästa, bästa du <3
Var iväg på en hel del event med min Beccis <3
Var på livets kick-off med jobbet! Alltså den här dagen. Kommer aldrig glömma den. Så galen, haha!
JUNI Inledde månaden med att fylla 27 år och Maximilian vet precis hur man firar en bloggare. En av årets mest likade bilder på min Instagram under 2017 var på den här fruksotbrickan, haha. OM han är stolt över det ;)
Styrde en 27-årsfest med mina tjejer. Kvällen blev så lyckad och jag är så tacksam över alla er <3
Ytterligare ett event med Beccis och iDeal of Sweden. Såå somrigt!
Gick på min allra första riktiga semester. Började med midsommar hemma i Jönköping med min man <3
Var ute och sprang med papsen :)
Träffade min lille gudson <3 Firade in semester med rosa drinkar :)
Jag och Rebecca åkte på Bråvalla tillsammans med iDeal of Sweden. Ojojoj, här börjar livets helg!
Här sitter jag, helt ovetandes vad som väntade ;)
Blev upphämtade i livets bilar!
Här har vi hela blogggänget, taggade för Bråvalla :) Så härliga tjejer!
Alltså vi två! HEJ KAOS! Vi hade verkligen så sjukt roligt de här dagarna!
Dessa två tjejer är verkligen så goa! Fina Tove och Josephine :)
L I V E T
Tack bästa, bästa Beccis för den här helgen <3

Det var mitt 2017 från januari till juni. Fortsättning följer :)

Hej mina fina! Hoppas att ni har haft en bra start på 2018! Här sattes det igång med jobb direkt, därav blev uppdateringarna lite glesare. Hade tänkt slänga ihop den här resumén redan i december men bättre sent än aldrig, eller hur? :) Jag tycker själv att det är mysigt att läsa igenom årsresuméer bland de bloggare jag följer så jag tänkte att ni kanske skulle gilla att få en liten tillbakablick på mitt 2017? :)

Det har verkligen varit ett av de bästa åren i mitt liv men också ett av de tuffaste, rent jobbmässigt. Var så nära att tappa det totalt men jag är så stolt över mig själv som lyckades sätta ner foten innan det var för sent. Det är något jag kommer ta med mig från 2017, att jag inte ska ta livet på så jävla stort allvar! Jag har alltid varit en expert på att stressa upp mig, noja och oroa mig helt i onödan. Över saker jag ändå inte kan styra över. Under 2018 (och framåt också såklart) ska jag tänka lite mer: Fuck it! Och vad gör det om 100 år? Hur klyschigt det än låter så är livet alldeles för kort för att gå runt med en oro- och stressklump i magen över saker vi inte kan styra. Dessutom kan vi inte göra mer än vårt bästa och det är mer än tillräckligt. Var snäll mot dig själv, peppa dig själv (och andra!) och gör det DU tycker om. Lite mer så ska mitt 2018 bli!

Gillar

Kommentarer

Julia M
,
Heja dig!!!! Mindre ångest åt folket 😊 Du är bäst, puss! <3

Instagram