Mitt nya hår

Hej fina ni! Här kommer en liten update från min torsdag. Jag har varit lite nervös inför att ge mig iväg och fixa håret. Har liksom fått för mig att vattnet ska gå/värkar ska börja när jag sitter där med foliepaket och färg i hela huvudet. Haha, kommer ju skratta åt mig själv sen när jag sitter där om har gått över tiden 14 dagar. Men man kan ju aldrig veta och det är ju också det som är så spännande nu på slutet!

Hur som så vågade jag mig iväg till min bästa Tannaz tillslut och inget vatten gick. Hon är på salong JR i Sumpan, alltså helt andra sidan stan mot vart vi bor men SÅ värt den bilresan för jag blir alltid mer än nöjd! :)
Sen jag blev gravid och det blev höst/vinter har min utväxt blivit så mycket mörkare och särskilt högst upp på huvudet vid benan? Jättelustigt tycker jag. Någon mer som varit med om det? Det har iaf stört mig att utväxten kommer så snabbt och blir så markant så den här gången gjorde vi inte lika täta slingor och la även en lite mörkare nyans i botten för att utväxten inte ska bli så skarp och jag blev så himla nöjd!
Och gulligaste Tannaz hade köpt en liten present till Mini. Men alltså jag dör så söt hon är! Den här lilla ugglan kommer han gilla :)
Vi la även i en toning och en sådan där Olaplex-behandling och alltså mitt hår är magi! Aldrig varit så nöjd efter ett frisörbesök! Och vet ni, anger ni "MELIN20" när ni bokar hos Tannaz får ni 20% rabatt hos henne. Lite för bra för att vara sant va? :)
Väl hemma efter ett mysigt frisörbesök slängde jag ihop lite Emma-gjorda semlor och traskade bort till de nyblivna föräldrarna och de var uppskattade vill jag lova :)
Gjorde en stor sats så nu är frysen full av semlor. Perfekt när vi får besök här hemma efter Minis ankomst tänker jag :)

Gillar

Kommentarer

Line
,
Var är din gröna skjorta ifrån??
Jonna
,
Vart är skjortan ifrån? Såååå fin
Line
,
Var är din skjorta ifrån?
Elin
,
Hej! Vilken härlig skjorta, var kommer den ifrån? 😊

Instagram