Mohair

Knit - H&M Trend // Jeans - Acne Studios // Sneakers - Stan Smith

God morgon fina! Jag är helt kär i den här mysiga tröjan från H&M! Det är en insydd skjorta i den som jag inte tyckte passade outfiten så jag vek upp den men tyvärr lyckades den smita ut hela tiden när vi tog dessa bilder. Därav ser det lite slarvigt ut. Men, den är såå mysig så jag kunde inte låta bli att lägga upp dessa bilder ändå :) Nu måste jag sätta fart här. Hoppas att ni får en härlig torsdag!

keep on movin five
  • Postad i: Outfit

Gillar

Kommentarer

Therese
,
Hej Emma! Tack för en oerhört inspirerande blogg! Din tröja ser så skön ut och jag undrar vilken storlek du har? Jag är nämligen osäker på om jag ska beställa storlek 32 eller 34. Hur känns den storleksmässigt? Vänliga hälsningar Therese 😲)
Emma Melin
,
Svar till Therese: Hej! Tack så mycket, vad glad jag bli 😊 Den är superskön! Den var helt slut i 32 och 34 när jag köpte den så jag köpte en 36. Den är lite för stor men eftersom den ska vara lite oversize tycker jag det funkar. Hade det funnits 34 hade jag köpt den då 36an är lite väl lång i ärmen 😊 Jag upplever den som ganska normal i storleken, men som sagt, det är ju en oversize-modell så den är ganska stor 😊 Kram

Instagram