My weekend

Jag vaknade upp pigg och utvilad på lördagen (så skönt!), fixade lite här hemma innan jag mötte upp min partner in crime för en brunch och massa babbel på Wienercaféet, hur mysigt! Och där sitter jag med mina nya fransar av bästa @lashesbyh Blev verkligen såå nöjd! Och Beccis med mobilen i högst hugg. Haha alltså vi två! Börjar vänja mig vid alla blickar vi får när vi står och fotar, först med våra enorma systemkameror och sedan med mobilerna. I typ en halvtimme innan vi börjar äta. Inte konstigt att folk tittar, men det är ju härligt att vi kan bjussa på lite underhållning :)

Det är ju verkligen magiskt fint där inne!
Testade Beccas basker och blev sugen på att slå till på en jag också. Så fint ju! Fick slänga på en liten extra pussmun här då mina läppar alltid är torra såhär års så de ser ut att tillhöra mormor Agda 95 år gammal. Här ser ni iaf lite av mina fransar framifrån, så fina och naturliga tycker jag :) Sedan sa vi hej då till underbara Wienercaféet för att springa runt över halva Östermalm och fota outfits. Skulle vilja ha en dold kamera på oss för att kunna visa er hur vi härjar runt, haha!
Sedan åkte jag hem och svirade om innan hela Kollektivet, ja vi sex går under den benämningen, kom hem till oss för lite förförfest och middag innan kvällens Hattfest. Och såhär kan det se ut då. Självklart står min man i köket medan jag springer runt och fotar ;)
Alltså ni två! Som jag tycker om er <3 <3
Redo för hattfest med mina små djur. Hur underbara hattar hade inte Isabelle och Julia då? Fråga mig inte om min! Haha. Sen blev det inga fler bilder den här kvällen. Vi var iaf hemma hos vår fina Alexandra på födelsedagsfest med hattema. Vi dansade och sjöng oss hesa in på småtimmarna. Såå bra kväll!
Vaknade ändå upp ganska pigg på söndagen. Kan bero på att jag sov till halv 11. Såå skönt! Kikade på några avsnitt av Innan vi Dör, tvättade, jag vet inte hur många maskiner tvätt och sedan fotade jag inför ett samarbete som även fick bli kvällens middag. Perfekt när man kan kombinera jobb och nytta!

Gillar

Kommentarer

Instagram