När hösten smyger sig på

Nog för att jag är en sommartjej men den här tiden på året går inte av för hackor den heller. Höstkläderna är mina absoluta favoriter. Stickat, polo, boots, kappor, aaahw vad jag älskar det! Dessutom känns hösten lite som nyår ibland, det är som en nystart på något vis. Och det gillar jag. När det händer något. Dessutom slår det ju aldrig fel att få tända alla ljus man har hemma och krypa upp under en filt och bara vara. Det är svårt att finna den ron på sommaren tycker jag.

Hur som haver, jag fick iaf en så härlig höstkänsla i kroppen igår kväll när jag gick runt här hemma och tände myslamporna och massa ljus innan syrran kom hit för Idol-kväll. Myys! Nu ska jag snart svira om till klackar för ikväll väntas inflyttningsfest hos min vän Mattias :)

Gillar

Kommentarer

Annika,
Så mysigt i ditt sovrum! Och härligt med linnelakan, var kommer de här ifrån?
casaloda.blogspot.se
Emma Melin
,
Svar till Annika: Tack så mycket! Linnelakanen kommer från H&M Home 😊
Ylva
,
Du har det så himla fint hemma och ger så mycket inspiration! Visst stämmer det att din soffa är från furniturebox? Har du varit nöjd med kvalitén? 😊 Tack på förhand!
Emma Melin
,
Svar till Ylva: Tack så jättemcyket, det värmer att får höra 😊 Det stämmer! Jag är i det stora hela nöjd, tyvärr noppar den endel, vet inte om alla Howardsoffor gör det, men nopporna går lätt bort med en noppborttagare 😊
Ylva
,
Tack så jättemycket för svaret! 😊

Instagram