När mörkret tränger sig på

God kväll fina ni! Nu har verkligen hösten kommit för att stanna. Brrr vad kallt det var ute idag. Med hösten och vintern kommer ju även mörkare kvällar och morgonar. Ska jag vara ärlig är jag livrädd när jag behöver gå till eller hem från tunnelbanan/bussen i mörket. Hatar att det ska vara så men så fort jag ser eller hör någon som går bakom mig stelnar jag till, pulsen går upp och jag kan bli helt skakig. Är så rädd att det ska hända något. Inte så konstigt med tanke på dagens samhälle och allt man har läst och hört om den senaste tiden. Det gör mig så fruktansvärt arg och rädd!

När jag kom i kontakt med avantguard.se kändes det som en självklarhet för mig att jag ville tipsa om deras produkter. De har bland annat försvarsspray i olika storlekar och överfallslarm som är lätta att fästa på väskan, hundkopplet eller skolväskan. Deras försvarsspray är lagliga alternativ till pepparspray som bland annat används av den tyska polisen. Sprayet är ett rött, kletigt skum som irriterar ögonen, förblindar och desorienterar. Färgen är svår att få bort och kan därför underlätta för att identifiera personen.

Även om det inte är någon garanti för att inget ska hända känns det ändå lite tryggare att ha ett i handen när man är påväg hem i mörkret, ute och springer, befinner sig på en festival eller liknande. Jag har alltid med mig ett spray och ett överfallslarm i väskan, natt som dag och det tycker jag att alla borde ha. Jag har därför ordnat en rabattkod till er, där ni får 15% rabatt på hela sortimentet när ni anger koden: emmamelins i kassan. En bra investering inför hösten. Klicka här för att komma direkt till hemsidan. Kram på er

Gillar

Kommentarer

Instagram