Nelly.com SS14

Jag har spanat in mycket fint idag på Nellys pressvisning för vår/sommar 2014. Bland annat en snygg jacka, skor och hängselbyxor!

Oj, oj, oj vad jag har hunnit med mycket idag. Skola, grupparbete, pressvisning på Nelly och Åhléns, en sväng till IKEA (sväng och sväng det tar ju sjutton mer än en timme att åka fram och tillbaka dit med tunnelbana och buss, annat än att ta bilen till IKEA i Jönköping! Dessutom har jag flängt runt på lite olika Åhléns på jakt efter den perfekta komattan och jag fann en tillslut! Tjihoooooii! (Bilder kommer) Nu i kväll har jag blivit bjuden på middag av världens bästa sambo och fixat lite inför morgondagens redovisning i engelska. Wish me luck!

Gillar

Kommentarer

Pappa
,
Lycka till! Jag kommer upp på torsdag nästa vecka och stannar över till fredag och jag har bilen med mig om du vill ha hjälp att hämta något tors kväll el fre fm.
Pappa
,
Lycka till! Jag kommer upp på torsdag nästa vecka och stannar över till fredag och jag har bilen med mig om du vill ha hjälp att hämta något tors kväll el fre fm. Bra va?
Elin
,
Hej! Din blogg ladas jätte segt, så tråkigt för jag älskar din blogg. Men så jobbigt när den alltid laddas långsamt.
Lovisa
,
Älskar din blogg, alltid fina bilder med fina ting! Är bara nyfiken på vad du använder för typsnitt på "Emma Melin" i din header? Tacksam för svar, kram!
Emma
,
Tack så mycket! Vad roligt att höra 😊 Den heter "Didot" 😊 Kram
Emma
,
Jag har också märkt detta! Jag ska se vad som går att göra. Hoppas att du hänger kvar ändå 😊
Emma
,
Låter superbra pappa! 😊

Instagram