New York, dag 2

Inlägget innehåller annonslänk

Här kommer en liten glimt från vår andra dag i New York :) Vi började dagen med en frukost på Two Hands. Maaagiskt gott bananbröd med Espresso Mascarpone på. Alltså nomnomnom!!
Sen sprang vi in i det här gulliga caféet som jag sedan insåg att jag sparat ner för att jag ville gå dit. Haha, jag gillar ju inte matcha men huuur fin är entrén här? Ett givet fotoställe i Soho :P
Vi strosade runt lite i Soho den här dagen också, det är så mysigt precis överallt och man vill bara stanna och fika, dricka kaffe, fota och äta i varenda hörn...
Sen tog vi oss mot Brooklyn Bridge.
För att turista lite och knäppa tuuusen bilder så det blev kö bakom oss.... haha
Sen promenerade vi över bron. Verkligen ett MÅSTE tycker jag. En nyp-mig-i-armen-upplevelse. Man drömmer sig bort till varenda film och serie som utspelar sig i New York. Eller ja, jag gör det iaf. Men det kanske bara är jag?
Väl framme strosade vi runt lite i Brooklyn innan vi svalkade oss med lemonad nere vid vattnet. Jag tog den klassiska + hallon i, alltså dra mig baklänges vad gott!
Och än var det inte slut med föda. Efter någon timme i parken gick vi till Shake Schack (igen!) och köpte med oss burgare och satte oss i parken. Det går inte nämna för många gånger hur GOTT detta är!!
Sen var vi tvungna att rusa tillbaka till hotellet för jag hade ett samarbete som skulle upp men batteriet på min mobil dog. Dessutom lyckades vi ta tunnelbanan åt fel håll så det blev lite svettigt där ett tag men jag hann tillslut ;) Helt ok att fixa med samarbeten till den här vyn!
På kvällen åkte vi upp till vår rooftop-bar som har en maaagisk utsikt över New York. Dock hade vindarna vänt vid det här laget och sämre väder var på ingång.
Den här drömmiga klänningen kommer från Gina Tricot (klick) Det var lite kort om vår andra dag i New York. Dag 3 kommer också upp snart, plus lite härliga New York-tips. Så, stay tuned :) Kram, E
  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Instagram