On my mind

Pants - Filippa K // Loafers - Zara // Skirt - H&M // Bag - Stella McCartney // Belt Coat - Filippa K

Trenchcoat i mocka och utsvängda byxor från Filippa K, svartvita, spetsiga loafers, midjehög jeanskjol och en "Falabella" är vad som snurrar i mitt huvud just nu. Jag tar en av varje tack!

naps steroids

Gillar

Kommentarer

Erika
,
Hej Emma! Jag har tänkt söka utbildningen du går till inköpare nu till hösten och undrar lite kring vilka utbildningar du gått tidigare och hur bra betyg du haft från dessa? Skulle även vara kul att få reda på vad du jobbade med innan du började din utbildning? Kram på dig och tack för världens bästa blogg som jag hittade till först idag!
Lovisa Jacobsson,
Super snygg blogg !!!
www.lovisajacob.devote.se
Emma Melin
,
Svar till Erika: Hej Erika! Vad roligt att du också är intresserad av samma utbildning 😊 Jag har läst olika engelskkurser en termin i Los Angeles och sedan har jag läst ett år på Textilhögskolan (Butikschefsutbildning med inriktning mot textil och mode, men bytte sedan till min nuvarande utbildning, därför jag bara läste ett år på Textilhögskolan). På gymnasiet gick jag Samhäll Ekonomi. Jag har haft hyffsat bra betyg på alla mina utbildningar men inte full pott 😊 Utöver det har jag jobbat som säljare på Kjell & Company i 3 år (hehe japp!), i receptionen på ett gym, lite med ekonomi, på restaurang och lite andra ströjobb. När jag flyttade till Sthlm fick jag jobb på Åhléns City men det jobbet hade jag inte när jag sökte utbildningen. Hoppas att du fick svar på dina frågor och jag håller tummarna för att du kommer in till hösten! Kram
Emma Melin
,
Svar till Lovisa: Tack så mycket 😊

Instagram