Our livingroom

Inlägget presenteras i samarbete med Confident Living och innehåller annonslänkar

Hej godingar! Ni är många som önskar mer inredning här i bloggen och ni verkar även vara ganska nyfikna på vårt nya hus :) Jag älskar ju att dela med mig av inredning men jag har svårt att göra det när det bara är halvdant men nu börjar vi komma på plats på nedervåningen iaf så här får ni se några första glimtar från vårt vardagsrum.

Som ni ser har en ny taklampa fått flytta in här hemma och inte vilken lampa om helst utan en lampa jag drömt om sedan jag såg den första gången. Den kommer från Confident Living och i samarbete med dem kommer jag dela med mig av en rabattkod lite längre ner i inlägget :)

Enda sedan jag klev in i huset har jag känt att det är den enda lampan jag vill hänga upp där för den känns ju bara så rätt! Eller hur? :)
Så, vad tycker ni om vårt nya vardagsrum? Visst känns det ljust och fräscht? Vi är iallafall supernöjda! Och jag tycker att lampan typ göra hela vardagsrummet, eller hur? Hihi. Och vet ni, med koden EMMAMELIN15 får ni, fram tills på söndag, 15% rabattPetite Friture och House Doctor. Jag har nämligen ett samarbete med House Doctor också, där jag har beställt en spegel från, som jag tänkte visa er så fort den kommer hem hit, men mer om det då :)

Hoppas att ni uppskattar dessa inlägg. Jag tycker det är så kul att få dela med mig av inredning och även kunna ge er lite rabatt ibland. Så glöm inte, EMMAMELIN15 om ni ska shoppa något från Petite Friture eller House Doctor innan söndag :) Stor kram på er!

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Vilken grossist har du handlat hos? Är nybliven stylist och behöver få tag på lite växter 😊
emmamelins
emmamelins,
Hos Årsta Partihallar, de har hur mycket som helst 😊 Där kan du som stylist lägga upp dig som kund om du driver eget bolag 😊 Kram
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram