Palm Trees

Det blev lite ändrade planer idag eftersom att det var ganska molnigt stora delar av förmiddagen. Vi tog istället en promenad och kollade in området. Det är så fint här! Ursäktar min besatthet av palmer, men ni får nog vänja er, har saknat att få omges av palmer hela året! Hehe. Låg sedan på en solstol och läste bok sörplandes på en smoothie och plaskade lite i poolen innan vi begav oss till Puerto Rico som bjöd på lite shopping, en promenad längs klipporna med en fantastiskt fin utsikt!
  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

BECCA- Mode och vardag!,
Gud så härliga bilder! Inte avis alls 😉 Kram
www.rebeccalahti.blogg.se
Emma Melin
,
Svar till Becca: Ja det vore dumt att klaga, så härligt med lite semester 😊 Kram
emma,
ååh, den femte bilden! den lilla biten av hotellet som syns till långt uppe i hörnet (inte det vita), gloria palace, kan vara det mest underbarast hotellet jag någonsin varit på!! ett tips om ni funderar på att åka dit igen! 😊 förövrigt är hela amadores/puerto rico rena paradiset!!
emyleufstedt.devote.se
Emma Melin
,
Svar till emma: Vi stod faktiskt och tittade på det. Det såg himla fint ut och hissarna som gick på utsidan hade jag gärna åkt upp i, vilken utsikt det måste vara! Om vi åker hit igen är det inte helt omöjligt att vi kollar in det hotellet 😊

Instagram