Paris, day 1

Bonjour! Dagarna bara rusar iväg här ju. Igår hoppade iaf jag och syrran på planet mot Paris! Hon fick resan i 30-årspresent av familjen så nu ska här firas! :)
Underbara Paris! Så glad över att vara tillbaka här <3
Vi strosade runt och bara njöt av atmosfären innan vi satte oss på Atlas uteservering och skålade in med vin och Moules Frites.
Sedan strosade vi vidare och solen kom fram. Paris är verkligen så magiskt vackert överallt. Jag kan gå i timmar och bara njuta av den här fina staden!
And there it is! Lika vackert om alltid. Ren och skär magi!
Sen fick jag hjälp av bästa syster att fota ett samarbete som jag har just nu :)
Vi strosade vidare på Paris gator för att ta oss bort till Eiffeltornet innan solen gick ner.
Kan inte titta mig mätt på det <3
Där satte vi oss sedan i trappan med varsin Nutella-crêpe tills solen gick ner. Så himla mysigt <3
Åh den här staden alltså! Den har något alldeles, alldeles speciellt. God natt på er <3
  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna,
Vilket hotell bor ni på? 😊 och är ni nöjda med det? Kan du inte göra en Paris guide när du kommer hem? Ska till Paris i sommar så behöver tips 😊
emmamelins
emmamelins,
Vi bodde på Hotel Vendome Saint Germain, superbra läger och trevlig personal! Fräscha men små rum (om man inte bokar och lägger till extra för ett lite större) Vi bodde på tredje våningen och hörde tunnelbanan ganska väl. Så det fanns både för- och nackdelar med hotellet. Men absolut prisvärt tycker jag 😊 Ååh vad mysigt att du ska till Paris i sommar. Det är ju så vackert där då! Självklart kommer det upp en liten Paris-guide här så snart jag har hunnit slänga ihop en. Har massa härliga tips 😊 Kram, E
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram