Paris is always a good idea, Part II

Se upp, här kommer fortsättningen på min lilla Paris-guide :)

Bron, Pont Alexandre III som löper över Seine är otroligt vacker och vill man kan man spana lite på Eiffeltornet här också :)

Arc de Triopmhe kan som Eiffeltornet kännas väldigt "turistigt" men inte så pass mycket att det inte är värt ett besök. Gå gärna upp i den i skymningen, utsikten därifrån var vackrare än jag kunde drömma om. Så häftigt att se ner på alla bilar i rondellen och hur vägarna ut från den löper så symmetriskt. Ett måste att besöka om du är i Paris om du frågar mig :)

Sugen på frukost, brunch, lucnch eller fika. Besök St Regis som ligger beläget vid vattnet och nära till mysiga gator att strosa runt på. Att betala 70 kr för en Grape-frukt kan vi ju dock diskutera om det var värt. Men jisses så gott det var!

Den gigantiska Louis Vuitton-butiken på Champs-Élysées är väl värt ett besök. Varning - det kan bli dyrt! Man vill ha ALLT. Helst ville jag flytta in.

Det var min Paris-guide det. Har ni tid över kan jag rekommendera att bara strosa runt på Paris gator, slå er ner på ett café, beställ in en kaffe och en crossaint och spana in alla fransmän som bär runt på bauguetter över axeln. Ja, de gör verkligen det, det är ingen myt! Har ni några fler funderingar om Paris, fråga på i kommentarsfältet så ska jag svara så gott jag kan. Annars - Au Revoir!
  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Instagram