Postcard from Santorini

Jag lyckades ladda upp några bilder idag iaf och jag har MASSA kvar att visa er! Det är så otroligt vackert här så jag vet inte vad. Och såå romantiskt! Varenda hörn av den här ön är som ett konstverk! Vi njuter av varenda sekund och har nog aldrig haft det mycket bättre! Åh vad vi älskar Santorini! Jag hade kunnat tänka mig att stanna några veckor till men på måndag är det dags att ta farväl av denna vackra ö. Men det är definitivt inte sista gången vi är här, det är en sak som är säker!

Hotellet vi bor på är det bästa vi någonsin varit på och servicen är helt magisk! Imorgon ska vi faktiskt vidare till ett annat hotell, som ska vara ännu mer exklusivt! Det tillhör samma kedja och hotellägaren ville att vi skulle få testa på det hotellet också innan vi åker hem. Och att testa nya hotell är något som vi båda älskar, så varför inte! Vi hörs snart igen. Kram på er!

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Rebecka
,
Hej! Santorini är ju så fint och helt underbart, och det ser ju din kjol ut att vara med hah! Vart kommer den ifrån? 😊
Ebba
,
Vart köper du alla dina fina kjolar?? Så fina
emmamel
,
Svar till Rebecka: Ja verkligen helt fantastiskt! Det är en klänning och den kommer från Bubbleroom 😊 Kram
emmamel
,
Svar till Ebba: De flesta kommer från Zara, Mango och H&M. På de här bilderna har jag två olika klänningar på mig och de båda kommer från Bubbleroom 😊 Kram

Instagram