Resa med familjen

I annonssamarbete med @americanexpressverige

Hej fina ni! Vi har verkligen haft några underbara dagar i Alicante och jag känner nu att jag gärna hade stannat några dagar till. Älskar verkligen att resa med min lilla familj ❤️

Nu när vi har varit på resande fot har jag funderat lite extra över att skaffa ett Amex-kort. Jag har läst på en hel del och det känns som att det skulle passa mig så bra. Nu reser inte vi jättemycket, men vi åker till Teneriffa ett par gånger om året då Frans farmor bor där och sen blir det lite andra resor då och då. Men du behöver inte resa massa för att kortet ska vara förmånligt utan när du betalar med ditt Amex samlar du poäng som du sedan kan shoppa för eller kanske boka en ny resa.

En annan av fördelarna kan bland annat vara att man får uppgraderingar och bättre priser hos hyrbilsföretag. Vi hyr alltid bil när vi är på Teneriffa och gärna annars också. Älskar att upptäcka platser med bil! Därför vore det ju trevligt med både uppgradering och bättre pris :)

Några fler fördelar är att du kan få fri mat och dryck på American Express Lounge By Pontus, vi äter typ alltid på Pontus in the Air när vi är på Arlanda och jag älskart!

Med vissa kort får du även Fast Track på flygplatser, tänk hur skönt att slippa köa i säkerhetskontrollen med vagnen och allt bagage? Bara smita förbi alla. DRÖM!

Alla kort har olika förmåner men dessa var de jag fastnade för.

Bara de förmåner som jag har rabblat upp nu gör att jag blir ännu mer sugen på det här kortet, hehe. Och det finns fler fördelar som du kan läsa på om HÄR! Nu ska jag njuta av lite kväll här hemma :) Vi hörs snart igen! Kram, E

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
emmamelins
emmamelins ,
Tusen tack fina du 😍
nouw.com/emmamelins
Sanne
Sanne,
Vad är det för sulky du har? 😊
smajl.se/
emmamelins
emmamelins ,
Vi har en Babyzen YOYO+ Är supernöjda med den! 😊
nouw.com/emmamelins
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram