Resultat!

Idag började jag dagen med en löprunda på 1 mil igen! Trots att jag fortfarande var lite seg i benen efter lördagens löptur sprang jag nästan på samma tid som Blodomloppet i augusti, vara bara några sekunder ifrån och det känns fint! Efter en rejäl frukost begav jag mig bort till Atlantis för ett CXWORX-pass med Sanna. Vi mötte sedan upp Driola efter passet för en trevlig lunch på Johans :) 

 

Efter lunchen traskade jag och Prince hem till mina föräldrar där även min Älskling befann sig :) Vi satt en stund i solen och sedan gjorde vi Tapas och jag bjöd på världens största fruktsallad! MUMS!

 

Nu ikväll har vi varit på pappas jobb och vägt oss på Tanita-vågen. Jag ville egentligen inte väga och mäta allt fett efter helgens intag av mat och sötsaker men jag kunde inte låta bli. Och tur var väl det för det var positiva siffror som visade sig på den där vågen. Jag har minskat mitt fett på kroppen med 3 kg (6 %) sedan i januari. Vikten sa ungefär detsamma men kul att jag har lyckats omvandla lite fett till muskler. Jag låg två procent under än vad jag bör ligga på i fettprocent. Det kunde jag INTE tro! Men gud så kul med positiva resultat! :D Nu är jag ännu mer taggad på träning! Tjohoo!!

 

 

 

Gillar

Kommentarer

Instagram