Room 505 är mitt!!!

Iiiiih!!! Jag kunde knappt tro att det var sant när jag fick erbjudandet om att få bo på Room 505, en svit, men också en blogg, på Rica Hotell på Kungsgatan i Stockholm!! Här har ni en beskrivning på Room 505 (källa):

 

 

"Välkommen till Room 505 på Rica Hotel Kungsgatan. Ett hotellrum och en blogg.

Room 505 är en helt unik blogg, där du istället för att följa en person får följa en plats, nämligen rummet 505 på Rica Hotel Kungsgatan.

Bloggens innehåll skapas av de bloggare som under året bor i Room 505, detta kommer att resultera i en Stockholmsguide fylld med unika tips och bloggarens egna smultronställen. Och eftersom hotellet ligger vid Hötorget, mitt i huvudstadens största utbud av shopping, och endast en hissresa bort från ett av Stockholms bäst sorterade varuhus (för du vet väl att du kan ta hissen från Room 505 direkt ner till PUB?), blir det självklart stort fokus på shopping.

 

Vill du vara med och skapa Stockholms bästa shoppingguide? Du som bloggare på Devote kan ansöka om att få bo i Room 505, läs mer här.

Som gäst i Room 505 får du utöver en fantastisk utsikt över Hötorget tillgång till en lånekamera Canon G12 och låne-iPad, inspirationsböcker och magasin, locktång och plattång från Braun, Franka hudvårdsprodukter (framtagna av Byredo) samt 10% rabatt på de flesta av butikerna i PUB."

 

 

Jag läääängtar

 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram