Säljer vårt marmorbord och stolar

>Bilder: Storkholm Photography

Vet inte hur många frågor jag har fått om det här marmorbordet. Det är nog det jag fått flest frågor om här i bloggen, haha. Nu har vi iaf bestämt oss för att sälja det då det inte passar lika bra med ett runt bord i vår nya lägenhet. Har varit sååå nöjd med detta bord och det tar emot att sälja vill jag lova! Eftersom jag vet att ni är många som efterfrågat bordet och det inte finns att få tag på längre tänkte jag se om någon av er där ute är intresserade av att köpa det och stolarna. Mejla om ni är intresserade till: blogg.emmamelin@gmail.com SÅLT

Trevlig fredag på er! Jag vaknade på sprudlande humör idag efter gårdagens krogshow med Danny Saucedo (ni följde väl med på Snap och Stories?). Jag säger bara wow wow wow!!! Nu är jag ju ett stort fan sedan innan så det är väl ingen skräll att jag var helt tagen MEN ni ska veta att biljetterna snart är slutsålda och jag har bara läst och hört sååå mycket bra om showen och det är han minst sagt värd. Det var så bra så jag och syrran gick hem och bokade nya biljetter i mars, haha så jävla fint! Den här gången fick vi tag på ståplatser, så då ska jag stå och gorma ikapp framme vid scenen! Det blir fint det.

Gillar

Kommentarer

Julia,
Ni har det så fint!! Är ute efter både en liknande lampa och byrå/sideboard som på bilderna, vart kommer de ifrån? 😊 Trevlig helg fina. Kram!
nouw.com/westergrens
Hanna
,
Vart har du köpt dina gardiner och gardinstänger? Letar efter gardiner att sätta högst upp vi taket Supersnyggt!!
emmamel
,
Svar till Julia: Tack, vad glad jag blir 😊 Den är från IKEA och heter BESTÅ. Tack detsamma söta du! Kram
emmamel
,
Svar till Hanna: Gardinerna är från Himla och heter Dalsland och stången är från IKEA och fästs i taket 😊 Kram

Instagram