STYLEBY

Oj oj vilken kväll vi hade igår jag och klassen. Snacka om att släppa alla tentanerver. Efter att ha haft flera veckor i rad med tentor och inlämningar var det här precis vad vi behövde. Det började med förfest hos Emma, vi var 30 personer på 43 kvm! Mysigt! Sedan gick vi ut och dansade och sjöng till stängning. Hela klassen höll ihop och vi hade så kul!

Idag värker både ben och hals så det fick bli en lugn morgon med det senaste numret av STYLEBY, som jag förövrigt älskar omslaget på! Den guldiga kostymen från Acne är så snygg så jag tappar hakan! Tummen upp för Columbine Smille som har stylat modellen Maria Loks. Men men, hur ska jag tillbringa min lediga fredag nu då? Det blir julklappsshopping så det står härliga till, kanske lite plugg då vi har en tenta kvar på måndag och kväll blir det mys med min man :)

Gillar

Kommentarer

Sanna,
Skulle köra julklappsshopping jag med idag, men slutade med att jag knappt tog mig in till stan pga den dumma branden i Skanstull. :/ Tur nog kan man ju gå in till stan. Hoppas de gick bättre för dig! 😊
www.sannawester.com

Instagram