Sunday

God morgon godingar! Eller god förmiddag kanske man ska säga. Har ändå varit vaken sedan 6:45 så här är det nästan dags för lunch snart :)

Så galet! Igår sa jag till Maximilian, "har du sett vilket underbart ljus det är här hemma idag" och det verkligen kliade i fotofingrarna. Jag kunde inte fatta varför det var så fint ljus just den här dagen. Sen tittar jag ut och inser att de håller på att plocka ner byggnadsställningarna. Haha, jag hade glömt bort vilket otroligt fint ljus vi har i den här lägenheten! Knappt jag vill lämna den nu. Hehe.
Är ändå glad att vi får bo här i ett par veckor till och njuta av ljuset och lämna den när den är på topp :) Synd bara att vi inte kunde visa lägenheten från sin bästa sida när det var säljdags... Men köparen kommer få sig en positiv överraskning när hon kliver in här nästa gång vill jag lova!
Förutom att njuta av ljuset som är tillbaka har jag fått en del jobb gjort den här morgonen. Så skönt!
Snart ska jag iväg och ta ett varv runt Djurgården med syrran. Följt av skördemarknaden som är på Rosendahls Trädgård den här helgen. Vi var där förra året och det var så mysigt att strosa runt där :)

Men innan det ska jag packa några flyttlådor till. Har jag sagt att vi har börjat packa? Det har aldrig hänt tidigare att vi varit ute i såhär god tid. Vi brukar alltid hetspacka helgen innan flytt men nu med Mini i magen tänker jag minsann inte skapa någon onödig stress här inte! Ha en underbar söndag allihop <3

Gillar

Kommentarer

Instagram