Sunday

Inlägget är i samarbete med Confident Living

Hej godingar! Ursäktar den dåliga uppdateringen här. Hoppas att ni inte är alltför trötta på alla Black Week-erbjudanden än, haha. Jag har iaf teamat upp med Confident Living, vilket känns jättekul då jag tycker att de har sååå mycket fint! Skulle ju kunna gå bananas på all deras inredning ;) Senaste tillskottet här hemma är den här underbara Pallo-vasen som jag sååå länge har suktat efter. Den är ju ganska pricey men jisses så fin den är! Just nu är den faktiskt prissänkt så har ni tänkt slå till på en är det ju läge att passa på :)
Så fin med pampasgräs i men snart tänkte jag byta ut dem till några riktigt pampiga snittamaryllis för lite härlig julstämning :)
Just nu har Confident Living upp till 75% rabatt på tusentals produkter, så det är verkligen värt ett besök för att unna sig något fint eller varför inte börja klicka hem julklapparna redan nu? Så skönt att börja i god tid ju :) Nu ska jag börja duka fram lite här inför kvällens söndagsmiddag med gänget. Så mysigt ska det bli! Vi hörs imorgon igen :) Kram på er

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Älskar din soffa! Har själv den i mörkgrått, men vill ha något ljust nu. Är detta ikeas egna vita tyg? 😊
emmamelins
emmamelins,
Åh jag också, så nöjd med den! Det är IKEAs egna vita tyg ja 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram