Surpriiiiiseee!

Oj, oj, oj, jag är fortfarande i chock efter lördagens överraskning! Jag skulle hem till syrran och äta frukost och fota lite outfit-bilder. Trodde jag ja. När jag kom in i hennes kök för att kolla på kaffemaskinen "som hade gått sönder" så kommer 16 underbara tjejer utspringandes från sovrummet blåsandes i tutor. Mitt hjärta var långt upp i halsgropen och vände vill jag lova och det var så mycket som snurrade i huvudet så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Tårarna bara rann. Tänk att ni alla tjejer hade kommit till Stockholm. Jag kan inte smälta det.

Och inte nog med att jag fick träffa alla mina underbara tjejkompisar, de hade styrt upp en helt perfekt dag! När jag var liten var min högsta önskan att bli artist, men när jag insåg att min sångröst inte var byggd för det så lade jag ner den drömmen och det var nog väldigt bra det, hahaha! I lördags fick jag iaf vara "Stjärna för en dag". Vi åkte till en studio där jag fick spela in två låtar (jag lovar er att det lät ungefär som den värsta idol-audition ni kan tänka er) men jag körde på ändå, så jävla kul! Sedan åkte vi vidare till en danslokal och där fick vi lära oss en koreografi till Dannys låt Amazing. För er som inte vet så är jag hans största fan, hahaha! Utöver det hade jag massa uppdrag som jag skulle utföra under dagen. De hade även med sig massa ballonger och i varje ballong låg en lapp med ett namn på som jag skulle berätta en historia om, så det blev många minnen som kom upp. Alla hade även slagit in ett paket med ett minne som vi hade tillsammans. Jag fick sedan öppna ett i taget under dagen och gissa vem paketet var ifrån. Fantastiskt roligt! På kvällen blev det en galen förfest med sång och dans innan vi begav oss ut i natten. Tror jag trillade in vid halv 4, så söndagen spenderades i sängen hela dagen.

Vilken möhippa alltså! Och vilka tjejer jag har. Kan aldrig tacka er tillräckligt. Ni betyder så mycket för mig och jag kommer leva på den här dagen läääänge. Ni är guld värda, allihop <3

Gillar

Kommentarer

Instagram