Tävling med Gevita

Gevita - Hår, hud och naglar finns att köpa på Kronans Apotek

God morgon fina ni! Jag tänkte kicka igång den här onsdagen med en liten tävling för er. Roligt va? I potten finns det 4 st Gevita - Hår, hud och naglar, till 2 st vinnare. Vad är Gevita - Hår, hud och naglar? Det är ett kosttillskott med helt naturliga ingredienser som ser till att hår, hud och naglar mår toppen under vinterns kalla och solfattiga dagar. Vem behöver inte det såhär års? :) Gevita Hår, hud och naglar innehåller växten åkerfräken som torkats och malts. Kisel som finns i åkerfräken bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar. I Gevita fnns även Biotin och zink som bidrar till att bibehålla normalt hår samt normal hud och naglar. Jag själv äter dessa dagligen för att skydda mitt hår, min hy och mina naglar från vinterkylan som nu dragit in i Sverige. Brr! Hur tävlar jag? - Lämna en kommentar här nedan där du lite kort berättar varför du vill vinna 2 st förpackningar Gevita - Hår, hud och naglar. - Glöm inte ange din mailadress! Jag drar en vinnare redan nu på söndag den 29 november. Lycka till :) Tävlingen är nu avslutad och vinnarna kommer bli kontaktade via mejl :) steroid post cycle

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Så många kosttillskott för hår, naglar och hud jag testat men aldrig märkt någon större skillnad av. Gevita har jag dock aldrig hört talas om så det kanske är produkten som kan rädda min hud och nagalar som verkligen inte trivs i vinterkylan! Jag håller tummar och tår för att det hjälper <3
Fanny
,
Jsg skulle gärna vinna två förpackningar Gevita för mitt hår som alltid tar skada av kyla:)
Elina
,
Åå precis vad jag skulle behöva. Både mitt hår och mina naglar torkar ut så mycket så här års och jag har alltid velat testa hårtabletter och se om det hjälper! Hoppas på tur:)
Susanna
,
Roligt med tävling:) Jag är gärna med och tävlar då jag i det senaste tiden tappat väldigt mycket hår:(
julia svensson
,
Precis vad en stressad student som jag behöver. Är inne i en tuff tenta-period och har tappat så mycket hår i höst. Hoppas verkligen på att få äran att vinna detta!
karin
,
Kanske det här kan vara lösningen för en ammande mamma som tappar mycket hår? Det vore i alla fall värt att testa. Jag hoppas på lite tur den här gången! Tack för en fin och inspirerande blogg!
anitha
,
vilken rolig tävling! jag är gärna med och tävlar då jag har hört mycket gott om liknande tabletter för hår och skulle gärna testa och se om det fungerar för mig också:)
Johanna
,
Jag har tappat så mycket hår på grund av stress men även på en viktnedgång (vilket är roligt i sig) har jag hört att man kan tappa hår.
Emma Melin
,
Svar till Ida: Grattis Ida!! Du är en av vinnarna i tävlingen! Du kommer bli kontaktad av Gevita inom kort 😊
Emma Melin
,
Svar till Emma: Grattis Emma!! Du är en av vinnarna i tävlingen! Du kommer bli kontaktad av Gevita inom kort 😊

Instagram