TÄVLING med Skincode!

Jag har fixat en liten tävling till er tillsammans med Skincode, som är några av mina favoriter när det kommer till hudvård. De är framtagna för att ge daglig hudvård för både kvinnor och män och fungerar även på personer med mycket känslig hy. Alla produkter är fria från konserveringsmedel, allergiframkallande ämnen samt tillsatta lukt- och färgämnen.

Jag tävlar ut två av mina favoriter i deras serie, som är en Protective Day Cream Spf 12 och en Intensive Lifting Serum. Två produkter som jag använder dagligen. De går in i huden ordentligt, utan att vara kladdiga och det känns verkligen att de kostar en liten slant. Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att gilla Skincode på Facebook här och lämna en kommentar här nedan att du är med och tävlar. Vinnaren presenteras här i bloggen nästa söndag, den 8 maj. Lycka till :)

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Ett stort grattis till Lisa! Jag har mejlat dig :)

Gillar

Kommentarer

Anna Forsell
,
Vad roligt med en tävling! Jag är med!!:)
Sarah
,
Jag är med!
Frida
,
Hej! Jag är med och tävlar! 😊
Ida
,
Åh, jag är med och tävlar om detta härliga pris!
Julia
,
Vad roligt!!Jag är med!
Jessica
,
Jag är med! Är noga med vilka produkter jag väljer att använda för min hy. Då min återförsäljare, där jag sen flera år tillbaka köpt mina hudvårdsprodukter nyligen flyttat, är detta ett ypperligt tillfälle för mig att testa ett annat märke. Kanske är gräset grönare på andra sidan?! 😊 Kram!
Marie Jonsson
,
Jag är så nyfiken av hela mitt hjärta testa dessa produkter. Hoppas så..
Camilla,
Jag är med och tävlar! 😊
nouw.com/whereweare
Maria
,
Jag är med och tävlar 😊 vore perfekt att vinna detta då pengarna just nu behöver läggas på blöjor till mina två små hjärtan snarare än på produkter till mig själv. Så håller mina tummar för att få prova på dessa produkter från Skincod 😊
Anne
,
Jag är med och tävlar

Instagram