Tenerife

Heeeej godingar!! Förlåt för segaste uppdateringen här från Teneriffa! Vi har det iaf hur bra som helst, trots lite si så där med vädret. Gårdagen var toppen, då hängde vi vid poolen och bara njöt av att få lite sol och värme. Idag har det varit grått och regnigt så vi tog bilen upp i bergen efter en stadig frukost :)

Teneriffa är så otroligt fint! Och det är så häftigt att man kan ligga och sola vid poolen för att senare åka upp i bergen där det är 3-10 grader och tallskog på vissa ställen. Såå häftigt! Ganska läskiga och trånga småvägar upp men också en upplevelse att cruisa fram i bilen till den här utsikten!
Vårt första stopp blev Masca som är en liten, liten by, mitt ute i ingenstans uppe i bergen.
Kolla bara utsikten mot havet! Såå magiskt vackert :)
Så gulligt litet fruktstånd där vi smakade på kaktus för första gången. Intressant smak men såå gott!
Sedan tog vi en kaffe innan vi hoppade in i bilen igen.
För att ta oss upp mot vulkanen Teide och även Spaniens högsta berg. Ja ni ser ju själva. Det är sååå vackert! När vi åkte upp var det så mycket dimma så vi såg ingenting, väl ovanför molnen möttes vi av det här! Så underbart att kunna lämna regnet där nere för att åka upp över molnen och glassa i solen :)
På kvällen bytte vi om för en liten date night i Puerto de la Cruz :)
Det blev varsin pizza som var sååå god! Nu är jag så mätt och dessutom trött efter all bilkörning så det är dags att stänga mina blå. Vi hörs imorgon igen :) Kram på er!

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Instagram