Thank you Santa

Jag vet inte hur länge jag har suktat efter det här skärpet men det är tillräckligt länge nu iaf. Så ni kan ju ana hur glad jag blev när tomten kom med ett till mig :) Det har verkligen saknats i min garderob. Perfekta skärpet till både jeans och klänning! Kommer eventuellt bära det till min byxdress imorgon faktiskt :)

God kväll på er! Vi har precis satt oss på soffan efter att ha fixat hela dagen inför imorgon. Så kul att styra nyårsafton! Speciellt när man har lite tid så man kan fixa med det där lilla extra :) Jag gillar verkligen inte när man måste stressa ihop någonting, det blir aldrig bra av det. Jag började faktiskt duka redan i förrgår! Det har nog aldrig hänt innan, haha, men såå skönt! Nu ska vi strax gå och lägga oss så vi är pigga imorgon. Gästerna trillar in redan vid 11-tiden och innan det tänkte jag hinna knäppa några bilder på det jag har förberett :) God natt på er!

Gillar

Kommentarer

Elin
,
Åh vad fint!
Evelina
,
Hej fina! Det är så fint det skärpet! Får jag fråga vilken storlek du har på det? Vill beställa men är osäker på storlek’! Kram och gott nytt år!
emmamel
,
Visst är det så fint! 😊
emmamel
,
Hej! Jag har storlek 75, då kan jag ha på yttersta/näst yttersta när jag har jeans med vanlig midjehöjd, på nästinnersta när jag har höga jeans och innersta om jag vill ha det i midjan till en klänning 😊 Så perfekt att det går ha till båda två och slippa göra egna hål 😊 Kram och tack detsamma!

Instagram