Think Pink

Shirt - Filippa K

Ingen har väl kunnat undgå att rosa är vårens it-färg och jag jublar. Trots att jag för bara några månader sedan förmodligen inte skulle klä mig i rosa alls. Konstigt vad trender kan göra med en. Jag klämde lite på den här skjortan från Filippa K i helgen och det var svårt att lämna ifrån mig den måste jag säga. Färgen är magisk! Men vad gör väl det när jag ska få bära min brudklänning om bara 129 dagar!!! Iiiiiih :)

Gillar

Kommentarer

Sanna
,
Hej Emma, För det första - tack för en fantastisk blogg. Läser varje dag och inspireras. Nu har jag kikat på den här skjortan FLERA gånger på din blogg och den ser så fantastisk ut. Tänkte klicka hem den men det är ju så svårt med passform. Hur var den i modellen? På hemsidan säger de att den är rak? Hur satt den på dig? Tack snälla för svar!
Emma Melin
,
Svar till Sanna: Hej Sanna, Tack vad gullig du är, det värmer! Åh den är ju så himla fin! Jag minns det som att den var normal i storleken och ganska rak i modellen ja. Vågar inte säga exakt då jag bara har testat den en gång men jag har iaf inget minne av att det var någon konstig modell eller storlek. Hoppas att jag kunde vara till någon hjälp iaf 😊

Instagram