Tips & trix hur man kan klä sig som gravid

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej mina vänner! Så härligt med fredag och en hel helg som ligger och väntar Och stort tack för all fin respons av min första vlogg hörna!! ❤️ Ni är ju bara för bäst! Jag har fått en del frågor om jag inte kan ge lite tips om hur man kan tänka när man klär sig som gravid. Jag tycker själv att det här har varit jättesvårt men efter 26 veckor som gravid har jag börjat hitta lite trix och vad som funkar för mig. Så, här kommer lite tips och trix för er som tycker att det är svårt att klä er med den lille magen som putar Jag vet inte hur många frågor jag har fått om den beige kjolen som jag bär på första bilden här nedan. Den är verkligen ett av mina bästa köp den här hösten både om jag hade varit eller inte varit gravid. Så skön och helt perfekt då jag kommer kunna använda den även när jag inte är gravid sen. Enligt mig de bästa plaggen!

1. Kjol - här Jacka - här // 3. Blazer - här
1. Kjol - här // 2. Ribbat set - här // 3. Ribbad kjol - här

Den ribbade kjolen Kjolen har verkligen varit min bästa vän under den här graviditeten. Helst ribbade eller på något sätt stickade kjolar med stretch i. Det är ju så tråkigt att gå och köpa på sig massa gravidkläder som man sedan inte kan använda. Leo-kjolen här ovan är dock ingen stretch i, så där gick jag upp en storlek och när den inte gick knäppa längre har jag helt enkelt döljt knäppningen med en lite slappare t-shirt över. Tips, tips!

1. Biker jacket - här // 2. Teddy coat - här // 3. Skinnleggings - här

Fina jackor och leggings Dessa leggings i skinnimitation har jag också fått såå många frågor om, både från gravida och ickegravida. Jag gick upp ett par storlekar i dem så de sitter hyfsat bra över magen. Inte mina mest bekväma byxor men när jag vill känna mig lite mer uppklädd är dessa helt perfekta! Ett annat tips för att känna sig lite mer uppklädd är förutom att då bära klackar de dagar man orkar, så är det att satsa på lite finare jackor. Dessa kan man ju också ha när man inte längre är gravid sen :)

1. Byxdress sammet - här // 2. Glittrig byxdress - här

Byxdressen med stretch När man vill känna sig lite mer uppklädd eller ska iväg på något festligare tycker jag att det har funkat bra med byxdress med stretch i alternativt att man får går upp ett par storlekar. Nackdelen med att gå upp i storlek på de lite slappare byxdressarna är att de kan se ut som en enda stor blöja, hehe, så jag tycker att det bästa har varit de lite tightare fast med mycket stretch. Byxdressen här ovan i sammet har jag klickat hem i ett par storlekar större och den sitter som en smäck. Blir förmodligen den till helgens 30-årsfest

1. Ribbad klänning - här // 2. Blazer - här

Den ribbade klänningen och blazern Ribbat, ribbat och ribbat. Haha ja det har verkligen varit det plagg jag använt mest. Den svarta ribbade klänningen här ovan har jag klickat hem och jag har använt den så mycket. Det är ju så fint när man framhäver magen Jag har haft den både till vardags med sneakers och till lite finare tillfällen med klackar. Också ett plagg jag kommer kunna använda sen efter graviditeten. Och sen har vi ju då blazern. Antingen kan man gå upp någon storlek så den blir lite oversize och man kan knäppa den. Annars är den superfin att ha med en kjol eller ett par byxor och en lite tightare t-shirt under.

Det var mina tips det. Hoppas att de kunde vara till någon hjälp för er blivande mammor där ute och för er som en dag blir gravida ☺️ Nu ska jag åka in mot stan och möta upp Julia, Isabelle och hennes lille Maximilian för en fredagslunch. Så mysigt! Kram, E

Gillar

Kommentarer

Instagram