Tisdag - en beväpnad man + flytt

Nu är jag tillbaka! Det har varit lite dåligt med uppdateringar, men imorgon får vi vårt internet i lägenheten så då blir det andra bullar:) Tills dess får vi använda internet i lobbyn.

 

I tisdags var jag uppe med tuppen då jag skulle till skolan och fixa med mina sista kurser. Innan dess fick jag äntligen checka ut från hostelet, hallelujah! Väl framme i skolan gick de igenom massa om kurser hit och dit och jag upptäcker att de har låst mitt konto där man kan välja kurserna. Kuljul! Sedan gick de runt till en och en och hjälpte en och gav en tips om vad man bör läsa och inte bör läsa. Självklart fick jag hjälp sist! Jag kunde ju inte leta efter kurser under tiden så jag satt och tittade in i en vägg i minst en timme. Jag som bara ville där ifrån och åka till vårt nya hem och fixa med det, men icke! När jag fått hjälp så ska jag äntligen få springa därifrån och slänga i mig mat och sedan bege mig till vårt nya hem. No, no! Då säger de att de har låst dörrarna till skolan då det händer något utanför skola. Mer säger de inte! Då brast det för mig. Jag var redan sen! Mina väskor som jag hade låst in på hostelet fick bara vara där till kl 13 och jag insåg att jag aldrig skulle hinna hämta dem och så hittade jag inte nummer så jag kunde ringa och förklara, som tur var fixade söta Julia det till mig! Mitt konto var låst och om jag inte har 12 units så får jag inte gå på skolan och då hade jag bara valt 4,5 units. Allting gick skit! Vi googlade på vad som hände på skolan och på nyheterna stod det att tre personer hade sett en beväpnad man på området. Det kändes ju inte så jättelugnande! Efter 4,5 timme i skolan fick vi äntligen gå!

 

Allting har flytit på så himla bra, så jag gick och väntade på det här! Men nu är det avklarat så nu ska det nog rulla på bra igen:) Jag vet aldrig hur det var med den beväpnade mannen, om han fanns eller inte, men ingen verkar ha blivit skadad iaf och det är ju det viktigaste :)

 

Efter skolan åkte jag till hostelet och hämtade mina väskor, sedan tog jag en taxi till vårt nya HEM! Åååh vad fint det är! Vi skruvade och lyfte och fixade och ordnade tills allting var klart. Sedan gick vi och handlade mat. Tacos blev det såklart;) Sedan satte vi oss i vår underbara soffa med varsin Ben & Jerry's och tittade på Solsidan. Underbart!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


<

Gillar

Kommentarer

Instagram