V A C A Y - S N A P S !

Här kommer en sista uppdatering från vår vecka i Spanien. Vi har verkligen haft en helt magisk vecka och det tog emot att lämna både huset och gänget vill jag lova.

Jisses vilket vinnande koncept att dra ihop gänget och hyra ett hus. Det var inte sista gången vi gjorde det! Såå värt. Speciellt om man som vi, uppskattar att laga middagar och grilla hemma på kvällarna. Plus att ha poolen för sig själva!
Sen lyckades vi ju hyra ett jäkla panghus också!
Som hade både pool, jacuzzi och utsikt över havet.
En av kvällarna styrde vi Toga-party. Så kul med temafest! Och det här gänget alltså. Som jag tycker om er!! <3
Och dessa frukostar. Jag tror faktiskt att det är något jag uppskattar mest av allt när man är utomlands. FRUKOST! Särskilt när man får slänga ihop den själv och äta med hela gänget. Ååh va jag njuter av det!
Jag och min man! Kan ni tänka er att det snart är 10 år sedan vi träffades. 18 och 19 år gamla. Han är verkligen den bästa för mig <3
Ett extra + är att han älskar att laga mat! Så sådana här middagar styrde han nästan varje kväll där borta. Så drömigt! :)
En, ja ni läste rätt, en av kvällarna gick vi ut och åt. Haha! Vi hade tänkt gå ut fler kvällar men vi lagade så goda middagar i huset att vi hellre stannade kvar där. Så jäkla gött!
Vi hamnade iaf på en fiskrestaurang precis vid havet, supermysig! Men ska jag vara ärlig så slog våra middagar i huset även den här middagen ;)
Första kvällen slängde vi ihop pastasallad och massa småplock. Så göttit :)
Så, det var en liten sista update från vår vecka i Spanien. Vi har redan börjat kika på att hyra hus inför nästa sommar också. Då blir vi troligtvis 4 till som åker. Alltså 12 pers, fatta vad kuuul! Längtar redan <3
  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Instagram