Väggfärg i vårt sovrum

Inlägget är i samarbete med Happy Homes

Ni är sååå många som frågar om väggfärgerna här hemma och efter dagens bild på Instagram har det öst in frågor om färgkoden i vårt sovrum. Så roligt förstås :) Jag har teamat upp med Happy Homes så alla våra olika väggfärger kommer från dem och alla är från Jotun Lady. Den som vi valde till vårt sovrum heter "Comfort Grey" och kommer då från Jotun Ladys färgkarta för 2019. Här kan du läsa mer om den! Den är verkligen helt magisk fin i färgen. Sådär lagom "gråbeige".
Och som vanligt när ni ska måla om hemma - tänk på att alltid provmåla en större yta innan, för en färg kan se sååå olika ut beroende på ljus etc.
Vårt sovrum är lite mörkare eftersom vi bara har fönster åt ett håll. På dagen är färgen ganska ljust greige men på kvällen känns den nästan som en lite mörkare varmgrå.
Vi är iaf supernöjda med färgvalet i vårt sovrum och kan varmt rekommendera Happy Homes när ni ska köpa färg. Vi var i butiken på Lidingö och fick superbra hjälp av killarna där :) Kommer definitivt åka dit igen när det är dags för ommålning nästa gång! Nu ska jag fortsätta med lite jobb här för att sedan ta hand om massa tvätt. Helt omöjligt att veta när Mini bestämmer sig för att kika ut ju och jag vill så gärna att det ska vara nytvättat och nystädat när det väl är dags. Vilket innebär att jag i princip städar och tvättar var och varannan dag :P Ikväll blir det pizza night och bebisgos hos grannen! Kram, E

Gillar

Kommentarer

Sussie
,
Hej! Undrar var era fina gardiner är från? Letar efter ett par ganska breda, vilket era ser ut att vara? Tack för all inspiration! 😊
lina
,
hei, svart sengeteppe hvor er det fra?

Instagram