Vår nya, underbart sköna säng

Inlägget är i samarbete med Sleepo.se

Äntligen har vi skaffat en ny säng här hemma! Vår förra hade verkligen gjort sitt så att säga. Dessutom var den bara 160 cm bred vilket blir lite trångt när man sover 3. Nu har vi bytt ut den till en riktig DRÖM-säng som är 180 cm och den skönaste sängen som jag någonsin haft. Vi båda älskar den!

Sängen heter Dream och är från Sleepo.se Vi valde den i beige och det är verkligen den perfekta nyansen av beige om ni frågar mig. Inte för gul och inte för rosa utan bara beige. Jag gillar att det är träben på den också. Det ger en lite mjukar och varmare känsla än stål.

Sängen är så fin som den är så vi har valt att varken ha sängkappa eller sänggavel till än så länge. En annan sak som jag gillar med den här sängen (haha ja jag är verkligen kär i den!) är att det går välja fasthet på den på båda sidorna trots att det är en stor dubbelmadrass. Jag valde medium och Maximilian fast eftersom att vi väger olika mycket. Det är liksom två madrasser i själva överdraget. Hur smart? Sängen hittar ni HÄR!

När vi ändå var igång med att fräscha till sovrummet lite beställde vi en ny matta också. Den här heter Panda och är också från Sleepo. Perfekta nyansen av beige även på den och den passar så bra ihop med sängen. Mattan hittar ni HÄR!

Och vet ni vad det bästa är? Sleepo har 20% rabatt på hela sortimentet hela helgen, ända fram till på måndag! Så passa på att klicka hem om ni har spanat på något där eller kanske också har bestämt er för ny säng eller matta 🥰 Kram kram, E

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men så mysigt och skönt det ser ut 😍😍
nouw.com/johannagrahn
emmamelins
emmamelins ,
Taack! Verkligen så gosig säng ❣️🥰
nouw.com/emmamelins
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så fint som alltid 😍
nouw.com/mammatillthea
emmamelins
emmamelins ,
Tusen taack ❣️❣️
nouw.com/emmamelins
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså älska!! Det ser ju verkligen så himla härligt ut!! kram <3
nouw.com/matildaberlin
emmamelins
emmamelins ,
Men taack fina du 🥰
nouw.com/emmamelins
Linda
,
Vad heter väggfärgen?
Charlotte
,
Undrar över färgen på er matta, upplevs den väldigt beige, lr lite åt det gråa hållet?
på hemsidan såg den mer beige ut än på dina bilder...

Instagram