Vår tavelvägg

Den här väggen har blivit lite av ett evighetsprojekt. Jag flyttar, fixar och trixar fram och tillbaka men blir aldrig nöjd, men idag ställde jag dit vår träbänk under hyllorna och kände äntligen att det börja likna något. Jag var även iväg och köpte ett olivträd (håll tummar och tår att jag ska hålla det vid liv!) och tyckte att det gjorde sig riktigt fint där. Stod även och fingrade lite på ett megastort olivträd och insåg när jag kom hem att jag nog borde köpt det istället. Lite saftigare prislapp på det dock, men ack så fint det hade blivit. Älskar stora träd! Önskar bara att jag hade lite mindre bruna fingrar.

Men men, nu vill jag veta vad ni tycker om vår tavelvägg? Den är till höger om vår TV-bänk och snett över vårt matbord, så man kan vila ögonen på den vart man än sitter i lägenheten :) Nu ska jag knäppa av några till bilder här hemma innan jag kryper upp soffan med lite jobb och serier. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Jennika
,
Jättefin tavelvägg verkligen! Älskar kombinationen svart/vit med träslagen. Jag undrar vart du köpt Paris postern någonstans? Superfin!
Emmelie
,
Superfint med bänken under, skulle va superfint att få in något personligt i väggen, en svart/vit bild på Er från bröllopet tex.
Sophie
,
Sjukt snygg färg på väggen!! Vad är det för färglös?
emmamel
,
Tack snälla du! Blir så glad! 😊 <3
emmamel
,
Färgen heter TONAS IN-713 och köptes hos Flügger Färg 😊 Kram
emmamel
,
Tack så jättemycket! Den är från Poster Store 😊 Kram
emmamel
,
Tack så mycket 😊 Och tack snälla för tips! Skulle nog vara jättefint med en bild från bröllopet! 😊 Kram
emmamel
,
Tack så mycket 😊 Färgen heter TONAS IN-713 och köptes hos Flügger Färg 😊 Kram
Cecilia
,
Superfint! Undrar var du köpt tavelhyllorna ? 😊
emmamel
,
Tack så jättemycket! 😊 De är från IKEA, sedan har jag målat dem i samma grå färg som väggen 😊

Instagram