Vår väggfärg

Inlägget är i samarbete med Happy Homes

God kväll! Jag får dagligen frågor om väggfärgen som vi har här hemma på nerevåningen, så därför känns det som att det är på tiden att jag bjussar på den här. Eller hur? ☺️ Jag har teamat upp med Happy Homes och fastnade för flera färger från Jotun som är ett av de varumärken de säljer. Jotun släppte ganska nyligen en ny färgkarta med deras 2019-färger och en av de färgerna har vi faktiskt satt på väggarna i sovrummet. Den är helt magisk, men mer om det i ett annat inlägg. Nu ska vi fokusera på nerevåningen!
Jag var ute efter en ganska ljus grå färg men som går åt det beige hållet.
Efter några testburkar med färg hittade jag äntligen en som jag tyckte passade så bra här hemma. Egentligen hade jag inte riktigt tänkt att den skulle se ut såhär men nu är jag SÅ himla nöjd!
I vissa ljus går den mer åt det gröna hållet, vilket jag faktiskt var lite skeptisk till från början men nu ÄLSKAR jag det! Den ger liksom ett annat liv på hela nerevåningen.
Färdkoden heter NCS 1502-y och är från Jotun Lady, köpt hos Happy Homes på Lidingö, av riktigt trevliga och tålmodiga killar. Haha inte lätt att hjälpa någon med så mycket beslutsångest som mig, men det grejade de galant För er som är sugna på samma eller liknande färg vill jag bara poängtera hur viktigt det är att provmåla en större yta där hemma och jämför med flera nyanser. En färgkod kan se HELT OLIKA ut beroende på ljusflöde, läge etc. Det har jag fått lära mig efter alla omgångar färg vi har strukit i våra hem Färgkod och bilder på vårt sovrum och Minis rum kommer upp så fort vi har börjat bli lite mer klara. Nu ska vi krypa upp i soffan och kika på ett avsnitt av Stockholm Rekviem här hemma. Kram, E

Gillar

Kommentarer

Sandra
Sandra,
Väldigt fint! Vad valde ni för färg på snickerierna? Dvs lister? Har ni takfärg vit i taket? Gillade nämligen kontrasten. Tack på förhand 😊
Jennie
Jennie,
Så fin färg! Hade färgen även ett namn, utöver NCS-kod? Har själv tittat på fler från jotun...
emmamelins
emmamelins ,
Hej, Jag har tyvärr inget mer namn på färgen 🤍
nouw.com/emmamelins
IP: 82.99.3.229

Instagram