Vård via mobilen

Inlägget är i samarbete med Doktor.se

Sedan jag blev mamma har jag uppskattat extra mycket att ha närhet till hjälp med vård direkt i mobilen. Med appen Doktor.se kan jag snabbt komma i kontakt med kvalificerad vårdpersonal (sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor (t.ex. barnmorska), läkare och psykologer.

Jag kan även förnya recept direkt i appen vart jag än befinner mig. Så hade Frans blivit lite sjuk eller om vi hade behövt förnya något recept nu när vi var uppe i Sälen hade jag bara kunnat logga in i appen med Bank-ID, svarat på några frågor och sen fått hjälp direkt i appen.

De har dessutom öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Jag tycker att det känns väldigt skönt att veta att jag kan kontakta dem mitt i natten om så skulle behövas!

Känner ni också att ni vill ladda ner den här appen på era mobiler eller andra enheter kan ni klicka HÄR! Jag är supernöjd med appen, den är enkel att komma igång med och lätt att förstå sig på. Jag hoppas verkligen att ni ska få hålla er mycket friska och krya under året men annars har ni ett bra tips från mig här nu 🥰 Kram, E

Gillar

Kommentarer

Micke
Micke,
Jag har inte provat el behövt prova vårdappar än. Tycker att det verkar toppen bra som komplement till ”långt till VC” el mitt i natten el mindre åkommor.😃.
Vad vi bör tänka igenom är ju vem äger appen? Kommer apparna att konkurrera med vår gemensamma vård vi redan betalar för. Blir den då dyrare, när apparna konkuretar om kompetens, tex? Var hamnar vinsten? I någons ficka istället för till vård som nån annan behöver?
Detta är bara lite tankar i ett längre perspektiv, när vi väljer app? Jag har inte en aning😳 om vem som äger appen osv. Vore ju bra om det var landstinget.👍.
Louise
Louise,
Funderat på vårdapp jag med men frågan är om det är lätt att missa något om man inte åker till vc? ja vi får väl se i framtiden hur samhället utvecklar sig. sen är ju företag med vinstintresse mindre pålitliga tycker jag.
stjarnansstad.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram