Veckans planer

Den här supersöta toppen hittar ni här (klick) :)

Måndag: Måndagen är ju redan förbi men jag började iaf dagen på gymmet, sprang 5 km på bandet innan det var dags att bege sig till jobbet. Efter jobbet åkte jag hem och redigerade bilder för ett jobb som skulle in och sedan fixade jag med ett samarbete som skulle upp.

Tisdag: Startade dagen på gymmet (heja mig som äntligen börjar få in träningen i vardagen och det har hållit i ända sedan i höstas!) Sen jobb hela dagen och nu ikväll har jag suttit och filat på lite planer tillsammans med mannen och fixat ytterligare ett samarbete. Skulle egentligen ha packat till London men det får bli imorgon istället.

Onsdag: Börjar med att riva av veckans tredje pass på gymmet. Sedan jobb hela dagen, vi ska styla en tvåa i Vasastan. Efter jobbet ska jag hem och packa och fixa med lite annat som jag ligger efter med. Ska försöka komma i säng i tid då vi åker mot flygplatsen vid 3 på natten.

Torsdag: Tidigt på morgonen lyfter planet mot London!! Åh vad jag ser fram emot att få komma tillbaka dit. Mannen har bokat in en restaurang på kvällen och jag har spanat in ett frukosthak jag vill besöka. Sedan får vi se vad vi hittar på mer den här dagen :)

Fredag: Tänkte börja med en löprunda eller PW i Hyde Park. Sen ser det ut att bli regn, så jag kan tänka mig att det blir en lååång frukost, lite shopping och öl- och bubbelpaus. Sen har jag bokat in lunch på Sky Garden som ser helt amazing ut! Har inte lagt några planer för kvällen ännu :)

Lördag: Tänker mig att vi tar en lång sovmorgon i hotellsängen, äter frukost någonstans för att sedan bara strosa runt i Notting Hill, kanske besöker någon marknad, dricker massa kaffe (förhoppningsvis i solen!) och på kvällen blir det middag på någon mysig restaurang :)

Söndag: Äter en god frulle innan vi måste bege oss mot flygplatsen för att flyga hemåt igen. Kommer hem på eftermiddagen så tänker att vi styr upp något med de vänner som inte lämnat Sthlm för påsken :)

Det var min vecka det. Känns lustigt att inte åka hem till Jönköping över påsk som vi brukar göra men ska bli kul att göra något annat det här året :) Vi hörs snart igen! Kram, E

Gillar

Kommentarer

Instagram