Veckans planer

Klänning från Bubbleroom, finns att klicka hem här (adlink) :) Måndag och ny vecka och inte vilken vecka som helst utan veckan då jag åker till New York!!! Men det är lite annat som ska hinnas med innan det :) Så här kommer en liten "veckans planer":

Måndag: Börjar dagen på gymmet, sedan iväg till jobbet, när jag kommer hem ska jag börja packa inför New York och förbereda två samarbeten.

Tisdag: Först gymmet, sen jobb, vi ska styla en trea som är över 100 kvm + balkong, så det kan bli en lååång dag på jobbet. på kvällen ska jag publicera ett samarbete och packa klart till New York. Onsdag: Börjar dagen på gymmet sen ska jag även försöka hinna med ett möte innan jobbet (tidsoptimistisk, jag vet!), sen jobb och efter jobbet ska jag iväg på ett event med Gina Tricot. Torsdag: Kommer förmodligen packa klart det sista inför New York på morgonen, sen iväg till jobbet och styla en stor uteplats, efter jobbet sticker jag och Beccis ut till Arlanda och hoppar på planet mot NYC!!!! Fredag: NEW YORK Lördag: NEW YORK Söndag: NEW YORK

Gillar

Kommentarer

Instagram