Vinn outfit från Mango!

Jag har fått äran att hålla i en tävling för er i samband med Nacka Forums vårmodehelg som är redan nu i helgen den 29-30 mars! Sofi Fahrman kommer att vara på plats och hon kommer bland annat berätta om vårens senaste trender och presentera den stora modevisningen som hålls på Nacka Forum nu på lördag. Inte att missa för alla modegalna där ute!

Nu till den grymma tävlingen! Ni har möjlighet att vinna outfiten på bilden ovan som är från Mango och utvald av Sofi Fahrman till ett värde av ca 1 300 kr (i storlek 38, men som du kan byta beroende på vad som finns i butik). För att vara med i tävlingen behöver du bara gå in och gilla Nacka Forum på Facebook här och sedan skriva en kommentar här på bloggen om hur din dag skulle se ut när du bär den här outfiten. Tävlingen avslutas nu på fredag den 28 mars - låt fantasin flöda nu! Jag kontaktar vinnaren via mejl, så missa inte att skriva med din mejladress! Avslutad! steroid injection

Gillar

Kommentarer

Jessica Hellström
,
Gillar Nacka Forum på facebook Med nya kläder ska man självklart slå klackarna i taket, med en sådan grym outfit har killarna ingen chans, tillsammans med goda vänner, massa skratt och trevlig middag, avslutas dagen på dansgolvet där ingen kan vara still!!
Olivia
,
Vad roligt med en tävling:) Jag skulle vilja bära den där outfiten under en av dagarna på min semester i Franska Rivieran i sommar. Gå och hålla min kille i handen och bara njuta av semestern och kärleken. Jag skulle känna mig så fin och är säker på att klänningen skulle åka på mer än en gång på semestern. Tack för en väldigt inspirerande blogg!
Pappa
,
Jadu Emma! Om jag hade denna outfit en dag på min anläggning Cardio Club hade nog medlemmarna funderat på att byta 😊
Sandra
,
Vilken rolig tävling! Jag åker till Turkiet nu i maj och behöver uppdatera min sommargarderob. Den här outfiten skulle jag bära en av kvällarna när vi går ut och äter. gärna när vi går ner och sätter oss på en restaurang vid vattnet där de ljumma vindarna från havet fläktar sådär lagom mycket. Där skulle jag sitta och känna mig så fin i min rosa klänning och bara andas in semester. Klackarna skulle göra de solbrända benen lite extra snygga!!
Sandra,
Underbara plagg! <3 åh! Kan man bli annat en inspirerad, glad, fylld av idéer <3 jag vill ut på stan med denna. Perfekt till en uteserverings kväll i sommar. En shoppingrunda på stan. Att bära på en kommande weekend resa <3 . Den ska bäras med höga klackar eller härliga simmar sandaler. ett par brunbrända ben är ju aldrig fel. passar både till jeansjackan, kavaj, eller skinn 😊) ....Om jag får klaga lite, jag har inte varit ute i livet på ca 8 mån pga en sjukdom. Men nu äntligen är jag redo för livet igen och snälla, snälla vad glad jag skulle bli om jag vann denna! Tack och kram 😊)
mobil.sandramyrin.devote.se/
Emma,
När den varma försommardagen är över och mina fötter är helt slut efter kilometer efter kilometer på Paris gator så önskar jag att jag denna fina klänning hade i mitt bagage att byta om till. I slutet av maj, de enda tre lediga dagarna jag och min pojkvän har ihop denna vår så styr vi kosan mot Paris. Där ska vi inget annat göra än att ha ögonen för varandra. Troligen kommer jag vara helt uppslukad av våran egentid och att komponera ihop outfits varje kväll kommer inte vara prio1. MEN med denna vinst så behöver jag ju inte tänka på det utan kommer vara fin varje dag ändå. För visst kan man ha samma klänning tre dagar i rad;)
ohlinghome.wordpress.com
Anna
,
I den här outfiten skulle jag vilja njuta av en solig dag på Ströget i Köpenhamn, som är en riktigt härlig sommarstad. Klänningen skulle bli en ny favorit i garderoben, den gör mig glad!
Gabriella Ekdahl
,
En underbar somrig outfit! denna skulle passa perfekt på min examenscermoni! I Juni blir jag färdig utbildad lärare, och jag letat så efter en fin outfit! Detta skulle passa perfekt! Då fattas bara solen som skiner! 😊 Stor kram! Jag gillar på fb!
Frida
,
I sommar ska jag på bröllop med temat boho, så vad hade inte passat bättre än ovanstående outfit? Tänk att få dela dagen med sina bästa vänner, se hur fin bruden kommer vara i sin lösa romantiska klänning med stora lockar och brudgummen i sin linnekostym. Ser framför mig hur magisk dagen kommer att bli med en blandning av massa kärlek, värme bland släkt och vänner, god mat och fest natten lång. Längtar!
Petra Christensen,
Hej! Oj, så underbart! Gillar på FB alias: Petra Christensen Jag har fått chansen att arrangera en internationell konferens för 150 ingenjörer inom fysik och kemi. Mestadels gamla gubbar i grå kostymer. Men i den här outfit:en skulle jag skaka liv i gubbväldet och lysa som en solstråle över åskmolnet. Så härligt det skulle vara. Helt galet kul! Hoppas hoppas att jag får chansen att sprida lite färger i tillvaron och hindra mig från att ta på mig min kavaj och kjol i matchande tråkigt grått.
petrasutmaningar.blogg.se

Instagram