Waxholms Hotell

Efter jobbet i torsdags svirade jag om till klackar och mötte upp ett gäng härliga brudar för att ta en taxibåt ut till Waxholms Hotell. Såhär fin utsikt hade vi från båten!
Supermysigt att få se underbara Stockholm från vattnet.
Bästa staden <3
Väl framme i Vaxholm hann vi knäppa några outfitbilder. Hur fina är inte mina nya byxor med volanger längst ner? Från Zara.
Vi fick en liten rundvisningen av hotellet och jag säger bara wow vad fint det var! Bara måste checka in där någon helg, så himla mysigt.
Vem blir inte sugen på ett bad här?

Kvällens meny!

Den här jordärtkockssoppan var yummie!
Så härligt och inspirerande att få träffa andra bloggtjejer!
Huvudrätten vad verkligen magisk!
>Och så avslutar vi med en bild på fina Rebecca. Så glad att jag fått lära känna den här urgulliga och inspirerande tjejen!

Det var verkligen en supermysig kväll vi fick på Waxholms Hotell och jag kommer garanterat åka tillbaka dit :) Nu slocknar snart mina blå så det är nog bäst jag kryper ner. Imorgon väntas en heldag på Yasuragi och det ska blir så himla härligt! Mer om det imorgon :) God natt mina fina <3

Gillar

Kommentarer

emmamel
,
Svar till Rebecca: Ååh gulle du <3 <3
emmamel
,
Svar till Sabina: Tack så mycket 😊 Haha ja, jag använder alltid det och det är som att gå runt med en tegelsten i väskan 😉 Men tycker om det så mycket som kan inte tänka mig något annat 😊 Kram

Instagram