Wedding Nightmares

N��gon mer än jag som gifter sig i år och har mardrömmar inför bröllopet eller kanske hade det året ni gifte er? Herrejisses så jag drömmer!

I fredags drömde jag att jag sprang runt i ett trapphus på IKEA, 40 min innan vigseln i kyrkan och när jag sprang där i trapphuset började jag fundera på om jag verkligen skulle ha rastaflätor som frisyr!? RASTAFLÄTOR! Och vad gjorde jag på IKEA på vår bröllopsdag? Hahaha herregud!

Och i söndags vaknade jag av att jag stortjöt. Jag drömde att det var dagen efter bröllopet och jag var på gudstjänst i kyrkan som vårt bröllop ägde rum i. När jag sitter där så ser jag inga fönster. De vackra kyrkfönstren är helt borta! (Jag var väldigt mån om att vår kyrka skulle ha fina fönster så ni kan ju tänka er paniken). Jag frågar då min mamma om det var här vi gifte oss igår och då säger hon - "Ja, de bygger om er kyrka så ni fick gifta er i en barack bredvid kyrkan istället, men du var så uppe i bröllopet så du märkte inget igår" Då börjar jag tänka på bilderna! Hur fan blev bilderna från "kyrkan" när vi gifte oss i en barack. Så jag frågar mamma om det, då säger hon "Fotografen dök aldrig upp, du hade glömt att bekräfta henne" Alltså förstår ni paniken! Ingen fotograf, inte en enda bild från vår stora dag!! Här rasar världen samman och jag vaknar av att jag storgråter. Hahaha!

Dessutom drömmer jag var och varannan natt att Maximilian lämnar mig. Ibland för en annan tjej och ibland för ingenting. Och ofta tar han min ring och ger till den andra tjejen. Hahahah det är så stört! Och igår när jag skulle sova bankade mitt hjärta så hårt att jag inte kunde somna för det lät så högt. Ja ni, jag tror att bröllopsstressen har attackerat mig med råge. Någon som har tips på hur man kan lugna ner sig liiiite?

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Åh vad jag känner igen mig!
Emma Melin
,
Svar till Malin: Skönt att veta att man inte är ensam 😋 😊

Instagram