White Denim

Inlägget innehåller adlinks

God morgon fina! Fredag och dags för helg!! Hur underbart!? 😍 Vi får, som jag skrev häromdagen, besök i helgen av våra vänner Matilda och Adam vilket ska bli så himla mysigt! Vi ska äta massa gott och bara myyyysa. Men innan det ska vi städa, packa, åka och handla och jag har en hel del jobb som måste göras. Utkast som ska skickas in och bilder som ska fotas. Men sen tar jag helg!

Jag vet inte hur många frågor jag fått om dessa vita jeans. De kommer från Bik Bok och är de skönaste jeansen jag har haft. Efter graviditeten har jag blivit ännu mer känslig för byxor som sitter åt (gillade inte det innan heller men nu är det ännu värre, får panik!!) Magen är ju ganska mycket mer slapp nu än innan och ja ni fattar. Dessa sitter iallafall så bra och är liksom mjuka och stretchiga. Finns att klicka hem här! (adlink)

Dessa sandaler är ett riktigt kap och finns att klicka hem här! (adlink)

Och den här toppen är ni också många som har frågat om och den finns att klicka hem här 🥰 (adlink)

Nu måste jag sätta fart här om jag ska hinna med allt som står på dagens lista. Jisses alltså. Vi får hoppas att Frassebasse är på glatt humör idag för annars vet jag inte hur den här morsan ska få ihop det. Jag har iaf vaknat upp på rätt sida och känner mig fylld av energi så mitt tålamod ska nog hålla ett tag om det blir skrikfest idag 😋 Kram, E

Gillar

Kommentarer

Malin
,
hej! Kan du inte snälla göra ett inlägg där du visar hur du redigerar dina bilder?! 😍
emmamelins
emmamelins ,
Ni är många som bett om detta så jag får ta och knåpa ihop ett inlägg om det här snart 😀💕
nouw.com/emmamelins
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
emmamelins
emmamelins ,
Åh men TACK söta du!
nouw.com/emmamelins

Instagram