Xmas coming up

1. Satte mig på Kaffeverket igår för att jobba av det sista innan julledigheten. Så mysigt att jobba så! // 2. Mot Jönköping för jul med familj, släkt och vänner <3

3. Vi möttes av snö när vi kom fram till vårt lantställe där vi firar jul varje år. Älskar att komma hit! Det är då de riktiga julkänslorna kommer för mig. Såå mysigt :) // 4. Vi åt massa god mat, drack bubbel och kikade på Ensam Hemma. Kan ju vara den bästa julfilmen!
5. Idag tog jag lite sovmorgon, åt frukost med familjen, fotade lite till bloggen för att sedan åka in till stan med syrran och pappa för att inhandla de sista julklapparna. Tror faktiskt vi gör det varenda år. Ändå väldigt mysigt :) // 6. Köpte även en mössa till mig själv i julklapp, hur fint med bling, bling! Love it :)
7. Syrran fastnade också för mössan. Så vi gick runt och såg likadana ut i våra pälsar och mössor ;) // 8. Köpte även en liten julkapp till Prince i form av en jultröja (så söt så jag dör, kolla min Instastory) och såklart ett ben också som han uppskattade lite mer än tröjan ;)

Gillar

Kommentarer

Instagram