Yollibox

När jag var i New York förra sommaren testade jag Frozen Yoghurt för första gången och sedan var jag fast! Tur för mig att jag hade fem månader i LA framför mig där jag kunde äta det precis när jag ville. Nu när jag har bott i Sverige i ett år utan det så har jag känt att det hade ju varit grymt att ha Frozen Yoghurt här. Jag menar vi svenskar är ju ändå ganska hälsosamma, iaf mer hälsosamma än amerikanarna. Visst Frozen Yoghurt är inte helt främmande för Sverige, det har funnits i Gallerian i Stockholm och på vissa 7-Eleven men hallå? Det räcker ju inte! :)

 

Så ja, nu till saken. För några månader sedan upptäckte jag Yollibox. Yollibox är en liten box med Frozen Yoghurt som lanserades i Stockholm den 17 augusti av två tjejer. Den är tillverkad av naturliga ingredienser och har en yoghurthalt på 70 %. Den har låg fetthalt, innehåller probiotika (goda yoghurtbakterier) och 17-18 g råsocker och druvsocker per 100 ml. Hur bra som helst! Och vet ni vad som är ännu bättre? Den har nu lanserats på massa ställen i Sverige! Tyvärr inte i Jönköping än, men jag hörde med dem och de jobbar på det! Yollibox finns bl a på Ica Maxi i Linköping (Grattis syrran!), massa ställen i Stockholm, Örebro, Göteborg, Lidköping, Trollhättan och några fler ställen.

 

Någon mer Jönköpingbo som är sugen på att få hit Yollibox? Skriv till dem på FB eller Instagram (sök bara på Yollibox) så kanske vi kan få hit dem! Vilken reklam jag har gjort nu, men Frozen Yoghurt med massa bär är ju oslagbart! 

 

 

 

 

Bildkälla Bild 1,2 och 3
Bildkälla Bild 4

Gillar

Kommentarer

Instagram