You ask, I answer!

WOW vad kul att ni var så många som kom med massa härliga tips och önskemål om vad ni vill läsa mer om här i bloggen! Jag blev verkligen superglad av att läsa era kommentarer och trodde inte att ni skulle vara så många som skulle ta er tid att kommentera. Hade hoppats på kanske två, tre stycken. TACK bästa ni <3 Jag tar till mig precis allt och ska verkligen försöka uppfylla era önskningar! Och jag tänker att jag börjar på en gång. Jag fick nämligen frågan om jag inte kan göra en liten Q&A och det känns ju ganska passande då många av er ville veta lite mer om vem JAG är. Så varsågoda, fråga på och jag lovar att svara så gott jag kan på allt. Svaren kommer upp i helgen :) Kram, E

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Åhh vad roligt med en frågestund!! Jag skulle vilja veta lite mer kring vad vänskap betyder för dig. Det verkar som att du verkligen prioriterar dina vänner, vilket är så fint. Sen vill jag gärna få tips om du hur planerar din vecka och vad du prioriterar för att hinna med en stressig vardag. Och sist men inte minst. Du och din man är såå fina ihop och verkar vara så gulliga! Har ni någonsin tjafs eller att ni blir lite trötta på varandra? 😊 Kram och tack på förhand!!!
Therese
,
- Skulle vilja veta lite mer om din bakgrund, gymnasietid, bal, student osv! - Kan du inte dela med dig av det finaste minnet från erat bröllop? - Din och din mans historia tillsammans!
Isabelle
,
Hej! Skulle vilja veta mer om din karriär. Ditt jobb låter väldigt drömlikt. Har du pluggat? Eller hur kom du in i den bransch du är i? Med vänlig hälsning,
Anna
,
Hur ser du ditt liv om 10 år? Vill du ha barn? Och har du något tips för att få en större blogg? Har själv bloggat så länge jag kan minnas men antalet läsare ökar inte. Såå dina bästa tips? Tack för en grym blogg!
Jessika
,
Åh vad roligt med frågestund! Det hade varit roligt att veta hur du planerar din vecka, det verkar som att du hinner med mycket! Hade varit roligt att få följa med dig under en hel dag, typ 06:00 går jag upp, 12:15 har jag ett möte etc! Hur kan du ha så mycket energi? Gör du något speciellt? 😊 Hur är det att vara gift? Hinner ni umgås mycket? När vill ni ha barn? Vad gör ni om 10 år? Vill ni stanna kvar i stockholm för alltid, eller lutar det år Jönköping? Ha en fin dag! Kramar! 😊
Eva
,
KUL! Hur var din uppväxt? Visst träffades du din man rätt tidigt, hur har ert förhållande förändrats (både pros and corns) under alla era år tillsammans? Hur ser du på att bilda familj, tankar om framtiden? Kram!
Bea
,
Har följt din blogg slaviskt den senaste tiden och är verkligen imponerad av dig! Hur fick du ditt jobb du har idag? Har du någon bakgrund inom styling dvs studier eller tidigare jobb? Hur är ditt och din mans förhållande? Bråkar ni något? Vem städar, lagar mat osv? Hur fördelar ni dom sysslorna? Vad jobbar din man med?

Instagram