You ask, I answer!

WOW vad kul att ni var så många som kom med massa härliga tips och önskemål om vad ni vill läsa mer om här i bloggen! Jag blev verkligen superglad av att läsa era kommentarer och trodde inte att ni skulle vara så många som skulle ta er tid att kommentera. Hade hoppats på kanske två, tre stycken. TACK bästa ni <3 Jag tar till mig precis allt och ska verkligen försöka uppfylla era önskningar! Och jag tänker att jag börjar på en gång. Jag fick nämligen frågan om jag inte kan göra en liten Q&A och det känns ju ganska passande då många av er ville veta lite mer om vem JAG är. Så varsågoda, fråga på och jag lovar att svara så gott jag kan på allt. Svaren kommer upp i helgen :) Kram, E

Gillar

Kommentarer

Eva
Eva,
KUL! Hur var din uppväxt? Visst träffades du din man rätt tidigt, hur har ert förhållande förändrats (både pros and corns) under alla era år tillsammans? Hur ser du på att bilda familj, tankar om framtiden? Kram!
Bea
Bea,
Har följt din blogg slaviskt den senaste tiden och är verkligen imponerad av dig! Hur fick du ditt jobb du har idag? Har du någon bakgrund inom styling dvs studier eller tidigare jobb? Hur är ditt och din mans förhållande? Bråkar ni något? Vem städar, lagar mat osv? Hur fördelar ni dom sysslorna? Vad jobbar din man med?
IP: 82.99.3.229

Instagram